Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، به کارگیری و تقویت مدیران بومی نقشی مهم در سرعت بخشی به توسعه استان سمنان دارد و یک مدیر بومی بنا به آشنایی و شناخت کامل از فرهنگ مردم کارایی بیشتری خواهد داشت و چه بسا بومی‌بودن مدیر در کاهش هزینه و پیامدهای مرتبط با فقدان شناخت کافی نسبت به حساسیت‌های هر منطقه موثر خواهد شد و تجربه نیز اثبات کرده است که در استان‌هایی که افراد بومی بر کرسی مدیریت نشسته‌اند و در به کارگیری مدیران بومی پیشقدم بوده‌اند موفّق‌تر عمل کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تعهد و دلبستگی به وطن و زادگاه موجب افزایش بازدهی کاری مدیران ‌می‌شود چرا که تسلط به شرایط جغرافیایی، شناخت مردم نسبت به مدیر و امکان تعامل سریع‌تر و سازنده‌تر بین مردم و مدیر، درکنار شناخت مدیر نسبت به مردم باعث می‌شود از فرصت‌های موجود بهتر استفاده شود.
به اعتقاد متخصصان شناخت بهتر نسبت به شرایط و فرصت‌های محیطی، ایجاد حسّ مثبت در مردم، تعهد بالاتر مدیران بومی به کار به دلیل حسّ تعلق محلی و ایجاد تحرک در بین مدیران همسطح، از مزایای دیگر استفاده از مدیران بومی است. 

 طی روزهای اخیر انتصاب مدیران بومی مطالبه جدی مردم استان سمنان بود و این مطالبه تا حدی بود که حجت‌الاسلام محمدعلی قدس‌پور امام جمعه موقت سمنان در خطبه‌های نماز جمعه تاکید کرد که نیروهای جوان و متخصص بومی در بخش‌های مدیریتی استفاده شوند و نیاز است استاندار ساز و کار(الگوریتم ) انتصاب مدیران در استان سمنان را اعلام کند و امروز شنبه هفتم اسفند ۱۴۰۰ با انتصاب چهار مدیرکل بومی خواسته شهروندان بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.

استاندار سمنان نیز پیش از این در جلسه‌ای گفت: ۸۲.۵ درصد انتصاب‌های مدیران ستادی و اجرایی سطح استان در دولت سیزدهم از نیروهای بومی منطقه بود و به کارگیری نیروهای بومی توانمند در اولویت انتصابات قرار دارد.
شرکت‌هاب توزیع برق و برق منطقه‌ای، ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهزیستی چهار دستگاه اجرایی استان سمنان هستند که مدیران قبلی آن بازنشسته شدند و امروز شنبه مدیران جدید و تازه‌نفس خود را شناختند و در ادامه مختصر توضیحی درباره مدیران منصوب شده ارائه می‌شود.

یک سمنانی بر کرسی مدیریت شرکت برق منطقه‌ای نشست
مدیر پیشین شرکت برق منطقه‌ای استان سمنان علی‌اکبر صباغ بود که امروز بازنشسته شد و مسوولیت شغلی خود را به مجید وفایی واگذار کرد.
طبق بررسی‌های انجام شده وفایی مدیرعامل تازه منصوب شده شرکت برق منطقه‌ای استان سمنان اصالتا سمنانی است و پیش از این معاونت طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای استان سمنان را برعهده داشت.

کرسی مدیریت توزیع برق استان سمنان به یک شاهرودی رسید
مدیرعامل سابق شرکت توزیع برق استان سمنان سیدمحمد موسوی‌زاده بود که اکنون سید محمد حسینی‌نژاد بر کرسی مدیریت این شرکت نشست تا با انتصاب فردی از شاهرود مشخص شود در انتخاب مدیران استان صرف‌نظر از اینکه اهل کدام شهرستان هستند، شایسته سالاری ملاک است.
حسینی‌نژاد پیش از انتصابش به عنوان مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان، معاون بهره‌برداری و دیسپاچیگ شرکت توزیع برق استان بود.

یک گرمساری سکان‌دار ‌اداره‌کل اداره‌ تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان شد

اسماعیل غنیان یکی دیگر از مدیران توانمند مهدیشهری بود که به افتخار بازنشستگی نائل شد و پست مدیریت اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان را به یک گرمساری واگذار کرد.
براساس شنیده‌ها جعفر کاشانی که به عنوان مدیرکل تعاون‌کار و رفاه اجتماعی استان سمنان انتخاب شده در بخش حراست وزارت تعان، کار و رفاه اجتماعی مشغول به خدمت بوده و گرمساری است.

مدیریت اداره‌کل بهزیستی استان سمنان به یک دامغانی سپرده شد
علیرضا ایزدپور دیگر مدیری بود که امروز شنبه حکم بازنشستگی خود را دریافت کرد و ادامه مسئولیت در مقام مدیرکلی بهزیستی استان سمنان را به یک دامغانی سپرد.
محمود منطقی که امروز حکم مدیرکلی بهزیستی استان سمنان را دریافت کرد، اصالت دامغانی دارد و پله‌پله مراحل ترقی را طی کرده و از بدنه بهزیستی استان سمنان است.
طبق گزارش‌ها، سرپرستی بهزیستی شهرستان دامغان و گرمسار، معاون توانبخشی و سرپرست پشتیبانی و منابع‌انسانی اداره‌کل بهزیستی استان سمنان در کارنامه منطقی به چشم می‌خورد.

برچسب‌ها شرکت برق منطقه ای سمنان سمنان انرژی برق شاهرود اداره کل تعاون کار و امور اجتماعی استان سمنان گرمسار سیدمحمدرضا هاشمی اداره کل بهزیستی استان سمنان مهدی شهر دامغان سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت برق منطقه ای سمنان سمنان انرژی برق شرکت برق منطقه ای سمنان سمنان انرژی برق شاهرود گرمسار سیدمحمدرضا هاشمی اداره کل بهزیستی استان سمنان مهدی شهر دامغان سازمان بهزیستی کشور اجتماعی استان سمنان بهزیستی استان سمنان کار و رفاه اجتماعی شرکت برق منطقه ای توزیع برق استان استان سمنان مدیران بومی کرسی مدیریت اداره کل کل تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۳۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مصطفی سعیدی سیرایی» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با توجه به شکل گیری جریان‌های سیاسی جدید و تغییر موازنه قدرت بین اکثریت اصولگرای سنتی و رویش‌های جدید انقلابی، مجلس دوازدهم باید از پویایی و نشاط سیاسی ویژه ای برخوردار باشد و لابی گری های مرسوم بهم بخورد و در مجموع با درصد قابل توجه نمایندگان انقلابی امیدواریم شاهد تغییرات محسوس به نفع مردم باشیم.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نقشه راه اجرای برنامه هفتم توسعه، واقعی دیدن بودجه‌ها و جلوگیری از ناترازی بودجه. به فرمایش مقام معظم رهبری ام الخبائث ناترازی بودجه است.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

به دلیل حوزه تخصصی اینجانب و کمبود سرانه‌ها و زیر ساخت‌ها در حوزه انتخابیه حتی الامکان در کمیسیون برنامه و بودجه حضور پیدا خواهم کرد.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

کمبود زیرساخت‌ها و عدم نظارت دقیق بر عملکرد مدیران و غیربومی بودن آنها از اساسی‌ترین مسائل ما در استان البرز است که علیرغم نزدیکی به مرکز جزو محروم‌ترین استان‌ها با بیش از ۶۰ محله محروم هستیم که نیازمند رسیدگی فوری هستند.

کد خبر 6098773

دیگر خبرها

  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور