Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۱۲ از کسب رتبه عالی در مصرف آب برای این منطقه خبر داد و گفت: طبق بررسی‌های صورت‌گرفته توسط اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، منطقه ۱۲ جزو مناطق کم‌مصرف در مصارف برق و گاز شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیر یزدی، شهردار منطقه ۱۲ ، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های جوامع امروزی را کمبود ذخایر انرژی‌های تجدیدناپذیر دانست و گفت: اصلاح الگوی مصرف و بهینه‌سازی مصرف انرژی، به جز کمک به حفظ محیط زیست، یکی از پایه‌های اصلی توسعه اقتصادی برای هر کشوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدی به اتلاف انرژی در ساختمان‌های اداری اشاره کرد و افزود: استفاده بهینه و جلوگیری از هدررفتن امکانات در این ساختمان‌ها می‌تواند کمک شایانی به بهینه‌سازی مصرف انرژی در کشور کند که با انتخاب الگو‌ها و به‌کارگیری روش‌ها و سیاست‌های پربازده در مصرف صحیح انرژی در این ساختمان‌ها می‌توان به آن دست یافت.

وی با اشاره به تدوین دستورالعمل اجرایی بهینه‌سازی مصرف منابع (آب، برق، گاز) در ساختمان‌های شهرداری تهران و اجرای راهکار‌های مؤثر توسط اداره کل محیط‌زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران بیان کرد: با تدوین این دستورالعمل، طبق آمار‌های به‌دست‌آمده توسط این اداره کل، سرانه مصرف حامل‌های انرژی (آب، برق و گاز) در ساختمان‌های شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه نسبت به سال گذشته، کاهش داشته و منطقه ۱۲ نیز در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹، موفق به اخذ رتبه عالی در مصرف آب و جزو مناطق کم‌مصرف در مصارف برق و گاز شده است.

شهردار قلب طهران همچنین توضیح داد: منطقه ۱۲ با ۱۷ ساختمان زیر پوشش در مورد بهینه‌سازی مصرف انرژی با موتورخانه‌های دارای کنترل هوشمند گرمایشی و سرمایشی و سه نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۰۰ کیلووات و ۵ آبگرمکن خورشیدی موفق به اخذ این رتبه شده؛ همچنین انجام ممیزی تفضیلی ساختمان‌ها نیز در این منطقه انجام شده است.

وی اجرای صحیح مباحث مقررات ملی ساختمان به‌ویژه مبحث ۱۹ و دستورالعمل‌های ابلاغی در همه سطوح، ایجاد سامانه یک‌پارچه برای ثبت اطلاعات و داده‌های میزان مصرف انرژی و منابع، اصلاح اشتراکات و انشعابات ساختمان‌های در تملک شهرداری منطقه، گسترش استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در ساختمان‌ها، الزام در خرید تجهیزات با رده مصرف انرژی پایین‌تر برای ساختمان‌ها، کاهش دمای ترموستات تأسیسات آنها، عایق‌کاری و درزگیری درست در و پنجره‌ها به منظور کاهش هدررفت انرژی و سرویس و نگهداری درست و منظم سیستم‌های تهویه مطبوع گرمایشی و سرمایشی را از نمونه راهکار‌هایی برشمرد که می‌تواند در بهبود اجرای اقدامات حوزه بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان‌های شهرداری مفید واقع شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امیر یزدی شهردای تهران محیط زیست مصرف آب توسعه پایدار بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان ها محیط زیست منطقه ۱۲ اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۹۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری

در راستای ارتقاء فرهنگ محیط زیست در عموم مردم، ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری ایجاد و ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، انسان  از دیرباز با هوا، آب، خاک، گونه‌های گیاهی، حیات وحش و هر آنچه که محیط زیست را می‌سازد در تعامل مسالمت آمیز بوده و در کنار هم روزگار گذرانده‌اند اما با گذر زمان  هر روز  خبرهای بد  زیست محیطی را می‌شنویم  که نه از خشم طبیعت بلکه از زیاده‌خواهی انسان مدرن است؛ انسانی که  برای رفاه حال خود تیشه بر دست گرفته و آگاه و ناآگاه  ریشه به جان طبیعت زده و می‌زند. باید پیش از  آنکه شاهد اتفاقات  بدتر باشیم چاره‌ای اندیشید.

حفظ محیط زیست وظیفه عمومی است و باید به دغدغه مشترکی میان مدیریت شهری و شهروندان تبدیل شود، در همین راستا سازمان حفاظت از محیط‌زیست فعالیت‌های بسیاری  برای مردمی سازی فعالیت‌های محیط زیست انجام داده که تاسیس   خانه‌های محیط زیست یکی از این کارها است تا با همکاری مردم حفظ محیط زیست آگاهانه‌تر انجام شود با افزایش حساسیت نگهداشت محیط‌زیست در میان مردم جامعه  شهرها  و روستاهای سالمتری  داشته و به حیات پایدار و توسعه جوامع با حفظ محیط‌زیست خواهیم رسید.

خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت های این حوزه و فضایی برای گفت‌وگو، بحث، چالش و مطالبه گری است که منجر می‌شود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت محیط زیست حفظ شود وامانتی که در دستان انسان امروز است به سلامت به نسل‌های بعد داده شود و فرزندان آینده نیز از محیط زیستی سالم بهره‌مند شوند.

ثبت و ایجاد 21 خانه محیط زیست در استان

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه 21 خانه محیط زیست در چهارمحال‌وبختیاری ثبت شده است، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه آموزش و مشارکت‌های مردمی بحث خانه‌های محیط زیست را مطرح کرد تا  فعالیت‌های محیط زیست  را مردمی سازی کند.

یوسف‌پور گفت: مخاطب اصلی این خانه‌ها مردم هستند. کار در خانه‌های محیط زیست از دو جنبه پیش می‌رود، اول ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست با فعالیت‌هایی که در این زمینه انجام می‌دهند و عمده کار آن‌ها آموزش است که مردم را پای کار می‌آورد و به آن‌ها یاد می‌دهد چطور از محیط زیست حفاظت کنند.

وی ادامه داد: در بخش دیگر  فعالیت خانه‌های محیط‌زیست فضایی ایجاد می‌کند که مردم در ارتباط با مسئولان باشند و مسایل و چالش‌های محلی و منطقه‌ای خود را از طریق خانه‌های محیط زیست حل کنند.

کیفی‌سازی خانه‌های محیط زیست در سال جاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری افزود: عمده‌ کارهای خانه‌های محیط زیست آموزشی است مردم آموزش می‌بینند که چطور با محیط زیست رفتار کنند. اساس کار خانه‌های ‌‌محیط زیست بحث فرهنگ‌سازی است. کارهایی نظیر برپایی نمایشگاه با موضوع محیط‌زیست، درختکاری، آموزش چگونگی رفتار کشاورزان و باغداران در تعارض با حیات‌وحش، بحث محافظت از پلنگ ایرانی و ... از جمله کارهای خانه‌های محیط زیست استان است.

وی گفت: سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در پله اول در سال 1401 افتتاح خانه‌های محیط زیست بود در سال 1402 این کار ادامه داشت و علاوه بر آن به کیفی‌سازی کار خانه‌های محیط زیست پرداخته شد. در سال جاری نیز سیاست بر کیفی سازی کار خانه‌های محیط‌زیست است و اگر در منطقه‌ای لازم باشد خانه محیط زیست جدید افتتاح خواهد شد.

یوسف‌پور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در تبیین بحث حلقه‌های میانی تصریح کرد: خانه‌های محیط‌زیست در این زمینه جایگاه دارند به دنبال این هستیم که از خانه‌های محیط زیست به عنوان حلقه‌های میانی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های محیط‌زیست استفاده کنیم.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • مشاهده یک خرس قهوه‌ای و ۲ توله اش در اقلید
  • شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای خراسان جنوبی بهینه‌سازی شد
  • دستگیری شکارچی غیرمجاز قبل از شکار در فیروزکوه
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی